paka internet services logo

Services

De medewerkers van P A K A Internet Services hebben sinds de jaren negentig kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van informatie en communicatie technologie.  Dankzij deze achtergrond bieden wij u diverse services aan.  Heeft u vragen of (bijzondere) wensen op ICT gebied?  Wij kunnen u adviseren, begeleiden en u het werk uit handen nemen.

Web Design
Een heldere website.  Waar uw imago van af straalt.  Bezoekers weten direct wat de bedoeling is.  Dát geeft de meerwaarde.  Ons professionele team maakt samen met u een fris ontwerp dat hierbij aansluit.

Website teksten
Ervaring leert dat teksten schrijven voor een website lastig kan zijn en veel tijd kost.  Laat ons de eerste opzet maken, dan zet u alleen nog de laatste puntjes op de i.

Search Engine Optimalisatie
Een goede website draagt pas bij aan uw succes als deze gevonden kan worden.  En via de juiste trefwoorden.  Wij helpen u om uw doelgroep effectiever te bereiken.

ICT advies
Wij zijn alert op ontwikkelingen in de markt en hebben hands-on ervaring met bijna alle aspecten van de ICT.  Samen met ons brede expert-netwerk vinden wij altijd een passende oplossing al voor uw wensen.

Server beheer
Wij onderhouden linux servers en lossen problemen op voor onze klanten.  Ligt uw server dwars of wilt u een aanpassing?
Wij nemen u het werk uit handen!