paka internet services logo

P A K A

P A K A bestaat uit verschillende onderdelen.  De filosofie achter P A K A is het effectief voorzien in uw behoefte door middel van diversiteit en creativiteit.  Onze expertise en flexibiliteit worden aangevuld door partijen uit ons kennisnetwerk.  Daardoor kunnen we u altijd van dienst zijn.  Laat ons weten als u meer informatie over de P A K A onderdelen wilt.

P A K A
Onze kern is het leveren van meerwaarde en doeltreffende oplossingen.  Op basis van persoonlijk contact, onze gevarieerde ervaring en kennis, en interesse in u.

P A K A Internet Services
U krijgt bij ons persoonlijke en doelgerichte ICT dienstverlening.  Webhosting, websites, advies en oplossingen.  Op basis van onze know-how krijgt u wat u nodig heeft.

P A K A Management
Wij bieden expertise en ondersteuning op het gebied van crisismanagement.  Met name de voorbereiding hierop, de cyclus: Advies, Opleiding, Training en Evaluatie.

P A K A Projects
Wij organiseren en coordineren projecten in Nederland en Afrika.  Denk aan logistiek, financien, subsidie aanvraag, deelnemer voorbereiding, begeleiding, veiligheid.